Arbëri

Haradinaj: Porosia e Isa Boletinit: atdheu nuk tjetërsohet dhe nuk vihet në pazar

 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka përkujtuar Isa Boletinin me rastin e shënimit të 103 vjetorit të vrasjes së tij.

Haradinaj ka thënë se figura e Boletinit edhe tani duhet të jetë shembull se interesi kombëtar vendoset para çdo interesi tjetër.