Arbëri

Misioni i vështirë i prokurorit Special Bajrami

 

Mision tejet të vështirë kishte këtë të martë prokurori Special, Agron Bajrami.

I ftuar për të dëshmuar në rastin e shmangies së tatimit të më shumë se 2 milionë eurove, njëri nga dëshmitarët e Prokurorisë, Avdush Vitia, ka qenë i paqartë dhe kundërthënës gjatë gjithë kohës.