Arbëri

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit thotë se gjuetia ndaj Maces së egër dënohet me burgim

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit thotë se gjuetia ndaj Maces së egër dënohet me burgim

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit te Kosovës pas 4 ditësh ka reaguar për vrasjen e maces së egër në rajonin e Ferizajt.

Ky agjencion thotë se sipas legjislacionit në fuqi, parashihet edhe dënimi me gjobë dhe burgim për këdo që gjuan këto lloje të rrezikuara ose të rralla të kafshëve.