Arbëri

Kryetari i Miqve të Amerikës thërret qytetarët “Bojkotoni prodhimet serbe”, nëse pezullohet taksa

Kryetari i Miqve të Amerikës thërret qytetarët “Bojkotoni prodhimet serbe”, nëse pezullohet taksa

Kryetari i Shoqatës “Miqtë e Amerikës”, Agim Rexhepi u ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që pas kërkesës së SHBA-së për suspendim të taksës doganore ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjës e Hercegovinës, ta ndihmojnë qeverinë dhe kryeministrin me bojkotimin e produkteve serbe.

“Apeloj që menjëherë të fillohet sensibilizimi qytetarëve që ta bojkotojmë 100% blerjen e produkteve të Serbisë e Bosnjës e Hercegovinës”, ka shkruar Rexhepi.