Arbëri

Opozita në Maqedoni thotë se shpallja e Ligjit për Gjuhët është vepër penale

 

Rreth shpalljes së Ligjit për Gjuhët në Gazetën zyrtare në Maqedoni ka reaguar edhe VMRO-DPMNE-ja opozitare duke paralajmëruar se kjo është vepër penale për të cilën mund të përfundohet në burg.

“Paralajmërojmë drejtorin e Gazetës Zyrtare, Martin Kostovski se shpallja e Ligjit për gjuhët në Gazetën Zyrtare është vepër penale për të cilën shkohet në burg dhe të cilën e bartë drejtori i Gazetës zyrtare dhe të gjithë të involvuarit e tjerë”, thuhet në reagimin e VMRO-DPNE-së lidhur me gjuhët zyrtare në Maqedoni, përcjell “Alsat”.