Arbëri

Porti i Durrësit nga nesër në shërbim edhe të Kosovës

Porti i Durrësit nga nesër në shërbim edhe të Kosovës
 

Nesër në mesditë mbahet ceremonia e fillimit të punës së Doganës së Kosovës në Portin e Durrësit.

Përveç kësaj, drejtues të Qeverisë së Shqipërisë, sidomos në dekadën e fundit i premtuan Kosovës vazhdimisht portin e Shëngjinit për bizneset dhe kjo nuk u bë asnjëherë, trasnmton kp .