Arbëri

Specialja fton edhe një ish-ushtare të UÇK-së

Specialja fton edhe një ish-ushtare të UÇK-së

Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar të Kosovës, që ndryshe njihet si Gjykata Speciale, ka vazhduar me dërgimin e ftesave ndaj ish-pjesëtarëve të UÇK-së.

Deri më tani, të konfirmuara janë disa sosh ndaj ish-komandantëve të zonave të ndryshme, si Rrustem Mustafa, Sami Lushtaku, Sokol Dobruna, Nazif Mehmeti, Remzi Shala, Safet Syla, Sylejman Selimi, etj.