Arbëri

Zyrtarja e BE-së pritet të vizitojë Prishtinën për taksën

Zyrtarja e BE-së pritet të vizitojë Prishtinën për taksën
 

Korrespondenti i grupit Koha në Bruksel, Augustin Palokaj, në emisionin “Interaktiv” të KTV-së, ka thënë se drejtoresha e Shërbimit të Jashtëm të BE-së, Angelina Eichhorst, do të vizitojë Beogradin dhe me gjasë edhe Prishtinën, në përpjekje për të siguruar një dalje nga bllokada në dialog si pasojë e vënies së taksës 100 për qind ndaj mallrave serbe.

Për të vazhduar dialogun mes Kosovës dhe Prishtinës, BE-ja e sheh si rrugëdalje pezullimin e taksës derisa të mos arrihet marrëveshja përfundimtare mes dy shteteve