Arbëri

Mungesë shkëmbimi informatash mes Delegacionit dhe presidentit

Mungesë shkëmbimi informatash mes Delegacionit dhe presidentit
 

Presidenti Hashim Thaçi nuk i ka vënë në dispozicion të Ekipit Shtetëror dokumentet e kërkuara rreth dialogut me Serbinë. Para se të krijohet Ekipi, Thaçi ka zhvilluar disa takime me homologun serb, Vuçiq, por nuk është prezantuar asgjë e shkruar prej tyre, shkruan sot Koha Ditore.

Fatmir Limaj është bashkëkryesues i Delegacionit Shtetëror nga Qeveria, ndërsa Shpend Ahmeti si përfaqësues i partisë së vetme opozitare, PSD. Në prag të vizitës së parë në Bruksel, Limaj ka konfirmuar se janë në pritje të dokumentacionit të presidentit.