Arbëri

Shqetësim për krimet ndaj grave e vajzave shqiptare

 

Ditët e para të këtij viti shoqëria shqiptare u trondit nga disa vrasje rresht të grave dhe vajzave në familje.

Një nënë e re dhe motra e saj humbi jetën nga bashkëshorti në Ballsh. Një vajzë e re humbi jetën nga babai në Korfuz dhe më herët një vajzë e re humbi jetën me armë zjarri në periferi të Tiranës.