Arbëri

Themelorja në Gjakovë arsyetohet me mungesë gjyqtarësh pse s’është caktuar seanca ndaj Gashit e Shalës

Në muajin maj bëhen një vit prej kur Prokuroria në Gjakovë ngriti aktakuzë ndaj Endrit Shalës, tash ministër i Tregtisë dhe Industrisë, ministrit të Diasporës, Dardan Gashi, dhe Sami Lushtakut.

Por, asnjë seancë gjyqësore nuk është mbajtur në këtë rast.