Arbëri

Daci thotë se Veliu e Haziri mund ta kthejnë partinë në bazën e saj rugoviane

Daci thotë se Veliu e Haziri mund ta kthejnë partinë në bazën e saj rugoviane

Faza përfundimtare e shtetësisë së Kosovës që ka të bëjë me dialogun me Serbinë, po e gjen vendin në një moment të çorientuar politik, ndërsa Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) e ka humbur orientimin e saj historik.

Kryetari i Akademisë së Shkencave dhe i Arteve të Kosovës (AShAK), Nexhat Daci, dikur pjesë e LDK-së, e quan të dhimbshme abstenimin e kësaj partie karshi dialogut, duke e vlerësuar atë pa frymën rugoviane.