Arbëri

Vit i përgjumur i drejtësisë kosovare

Fundi i vitit 2017, Kosovën e kishte gjetur në një pozicion kritik, e diametralisht e kundërt ishte situata 12 muaj më vonë: nga tentimi për shfuqizimin e Gjykatës Speciale, tek fillimi i ballafaqimit me këtë institucion.

Puna e Dhomave të Specializuara dhe të Prokurorit të Specializuar u prit se mund të ngadalësohej me largimin e befasishëm të Prokurorit të Specializuar, David Schëendiman.