Arbëri

Prizreni bëhet me sinagogë, Izraeli vazhdon të mos e njohë Kosovën

 

Me gjithsej 56 hebrenj të rritur dhe 14 fëmijë, Kosova deri në fund të vitit të ardhshëm, pas shumë deceniesh, do të bëhet me sinagogë.

Kështu ka shkruar në kolumnën e gazetës “danas” Borivoj Erdoljan, gazetar me përvojë 60 vjeçare e korrespondent nga shumë qendra të Lindjes së Mesme, transmeton Koha.net.