Arbëri

Politika përçarëse “fut hundët” në grevën e punëtorëve shëndetësorë

Politika përçarëse “fut hundët” në grevën e punëtorëve shëndetësorë
Foto: Koha / Ilustrim

Kirurgët e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) e kishin planifikuar grevën para se ajo, siç thonë ata, të “uzurpohej” përkohësisht nga Federata e Sindikatave e Shëndetësisë së Kosovës (FSSHK), shkruan sot “Koha Ditore”.

Sipas kirurgëve, pavarësisht kësaj përpjekjeje, FSSHK-ja nuk ka mundur dhe nuk ka guxuar të thërrasë më shumë se grevë 24- orëshe.