Arbëri

Qendrat për mbrojtjen e viktimave të dhunës familjare, para mbylljes

Foto: Koha / ilustrim
 

Vendi i cili tash e 16 vjet strehon viktimat e dhunës në familje, rrezikon të mbyllet, raporton KTV .

Qendra për Mbrojtjen e Grave dhe Fëmijëve në Prizren ka buxhet vetëm deri në fund të këtij muaji.