Arbëri

Vetëvendosje publikon rezolutën “Për angazhimin dhe të drejtat e grave”

Foto nga Lëvizja Vetëvendosje
 

Lëvizja Vetëvendosje dje mbajti mbledhjen e XXXV-të Këshillit të Përgjithshëm.

Aty, u miratuan 3 rezoluta, por përmes një komunikate, sot LVV-ja ka publikuar një, atë “Për angazhimin dhe të drejtat e grave”.