Arbëri

Peticion në SHBA që Trumpi t’i mbrojë serbët në Kosovë

Peticion në SHBA që Trumpi  t’i mbrojë serbët në Kosovë
 

Komuniteti serbo-amerikan ka filluar peticionin on – line me të cilin i drejtohen presidentit të SHBA-së Donald Trump dhe Kongresit duke kërkuar, siç thuhet, mbrojtjen e popullit serb në Kosovë, transmeton Koha.net.

Në peticion in me titull “Ndalojeni dëbimin e serbëve ortodoksë nga Kosova” kërkohet që të ndërpritet përkrahja e SHBA-ës për udhëheqjen e Kosovës dhe për formimin e Ushtrisë së Kosovës.