Arbëri

Shi, por rritje temperaturash në Shqipëri

Shi, por rritje temperaturash në Shqipëri
 

Vijon ndikimi i motit të qëndrueshëm duke bërë që kthjellimet dhe vranësirat e lehta të jenë dominante në të gjithë Shqipërinë, më të dendura në zonat malore.

Pasditja sjell shtim të vranësirave, fillimisht në zonat malore.