Arbëri

KFOR-i gjerman i dhuron Kosovës pajisje në vlerë 1.8 milion euro

KFOR-i gjerman i dhuron Kosovës pajisje në vlerë 1.8 milion euro
 

Pas shndërrimit të Kampit të KFOR-it gjerman në Prizren në Park kosovaro - gjerman Inovativ dhe Trajnues, i janë dhuruar Kosovës pajisje në vlerë prej 1.8 milion euro, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Gjatë një vizite në Ministrinë e Financave, përfaqësuesit e KFOR-it gjerman në Kosovë theksuan përkushtimin e tyre për mbështetjen e institucioneve të Kosovës përmes projekteve të ngjashme siç është projekti i Parkut Inovativ dhe Trajnues.