Arbëri

Ikja e mjekëve për në Gjermani rrezikon shëndetësinë në Kosovë

 

Kryetari i Federatës Sindikale të Shëndetësisë, Blerim Syla, tha se muaji janar do të i gjejë mjekët me revoltë të përgjithshme.

“Na vjen keq prej pacientëve dhe qytetarëve të Kosovës, neve po na neglizhojnë institucionet e Kosovës. Me datën 20 të këtij muaji mbahet këshilli i sindikatës. Nuk shkon më kështu”, tha Syla sot në një intervistë për RTK.