Arbëri

“Në projektet kapitale gjenerohet krimi ekonomik”

Foto: Koha
 

Në emisionin “Puls” të KTV-së është diskutuar për keqmenaxhimin dhe keqpërdorimin e financave publike të konstatuara nga auditori i përgjithshëm.

Driton Selmanaj, deputet i Kuvendit të Kosovës, tha se institucionet janë mësuar që pasqyrat vjetore financiare të jenë të rregullta.