Arbëri

Ekip “burrash” për negociata me Serbinë

Fiks gjashtë muaj më parë një ekip burrash shkuan në Bruksel për të marrë vendimin për liberalizim vizash. Një ekip burrash pikërisht në Bruksel synon të drejtojë bisedimet finale mes Kosovës dhe Serbisë.

“Hajde, bac”, burrat e Kosovës lënë nam në Bruksel