Arbëri

KFOR-i thotë se po bën ushtrime të rregullta

 

Zëdhënësi i KFOR-it Vincenzo Grasso ka deklaruar për FoNet se konvoji i automjeteve të KFOR-it drejt veriut të Kosovës, është pjesë e ushtrimeve të rregullta që ky trup i bën në përputhje me mandatin e vet dhe se nuk ka arsye për shqetësim.

Ai ka thënë se ky është ushtrim i rregullt që ka filluar të mërkurën, dje, dhe se një konvoj i ngjashëm ka kaluar edhe nga Ferizaj për në Prizren