Ish-presidenti Sejdiu dhe bashkëshortja rrëfejnë emocionet për takimet e para të tyre

Çifti Sejdiu në lot lexon letrën emocionale nga i biri

09 December 2018 20:49
21:47

Ish-presidenti Fatmir Sejdiu dhe ish-zonja e parë e vendit Nezafete Hoxha Sejdiu janë emocionuar shumë në fund të emisionit Talk në KTV, pasi kishin lexuar letrën e shkruar nga djali i tyre në Amerikë, Ylli, që së fundmi u përball me disa probleme shëndetësore.

Në letër, Ylli ka rrëfyer momentet më të bukura me familjen e tij dhe ka folur për vajzën e madhe të cilën e kishte pagëzuar ish-presidenti Sejdiu, pasi ishte mbesa e parë në familje.

21:35

Pse Fatmir Sejdiu e përtëriu emrin te nipi i tij

Për herë të parë publikisht, ish-presidenti Fatmir Sejdiu dhe ish-zonja e parë Nezafete Hoxha Sejdiu kanë rrëfyer për gëzimin që përjetuan një muaj më herët me ardhjen në jetë të nipit.

Ata kanë treguar se e kanë pagëzuar me emrin Fatmir, sikur të presidentit.

Kjo për arsye sepse ishte lindur në datën dhe ditën e njëjtë sikur ish-presidenti.

21:25

Sejdiu tregon momentin më të vështirë gjatë kohës sa ishte president

Në Talk të KTV-së, ish-presidenti Fatmir Sejdiu është emocionuar kur është pyetur për momentin më të vështirë gjatë kohës sa ishte president i vendit.

Ai ka treguar po ashtu mendimin e tij se cili është patriotizmi më i madh në politikë.

Ka treguar amanetin që ia linte gruas sa herë dilte nga shtëpia, ndërsa ish-zonja e parë ka rrëfyer për vendet që më së shumti i kanë lënë mbresa nga periudha kur ishte zonja e parë e vendit.

21:01

Ish-zonja e parë zbulon tri këshillat e vjehrrës

Ish-zonja e parë e vendit, Nezafete Hoxha Sejdiu, në kuadër të temës “Gruaja-Krahu i djathtë i presidentit” në Talk të KTV-së, ka treguar detaje nga martesa e saj me ish-presidentin Fatmir Sejdiu.

Ajo ka zbuluar se si ishte ballafaquar me mentalitetin e dikurshëm, pasi ishte një vajzë nga qyteti e martuar në një qytezë më të vogël.

Ka thënë se “filmi i vërtetë” fillon kur të martohesh.

Ajo po ashtu ka treguar lidhjen e saj të veçantë që kishte me vjehrrën.

Në Talk të KTV-së ajo ka thënë se kishte marrë tri mësime nga vjehrra kur ishte martuar. Thotë se ato tri mësime apo këshilla i kanë vlejtur gjithë jetën.

Në anën tjetër, ajo ka thënë se tash vjehrrat po i konsiderojnë si përbindësha.

Gjatë këtij rrëfimi, ish-presidenti Fatmir Sejdiu ka treguar po ashtu se a i kishte kërkuar llogari bashkëshortja kur ai kthehej vonë në shtëpi, si dhe se a ishte ajo që ia mësoi gjuhën angleze, pasi ishte profesoreshë e gjuhës angleze.

Sejdiu po ashtu ka treguar se a i ndihmon gruas në punët e shtëpisë dhe thotë se ka rënë në provim sa i përket kësaj pune.

20:49

Ish-presidenti Sejdiu dhe bashkëshortja rrëfejnë emocionet për takimet e para të tyre

Ish-presidenti Fatmir Sejdiu dhe bashkëshortja e tij, Nezafete Hoxha Sejdiu, në Talk të KTV-së kanë rrëfyer detaje nga jeta e tyre për herë të parë publikisht.

Ish-zonja e parë ka treguar fillimisht për prejardhjen e saj. Ajo ka bërë të ditur se është me origjinë nga Vuthaj, teksa një kohë kishte jetuar në Shqipëri e më pas në Kosovë.

Në Talk ajo ka folur për herë të parë lidhur me takimet e para me ish-presidentin Sejdiu. Ka treguar se si e kishte bërë për vete Fatmir Sejdiu.

Në anën tjetër, ish-presidenti ka rrëfyer takimet e para dhe se si zgjohej në ora 5 të mëngjesit e nga Llapi nisej qysh herët për të takuar zonjën në orën 7:00. Sejdiu ka folur edhe për emocionet dhe se si i dridheshin këmbët në takimet e para.

Sejdiu ka treguar po ashtu se kur e kishte parë për herë të parë zonjën e tij, ai kishte qenë në dilemë se a ishte më e madhe se vetë ai dhe se a mund t’i përafrohej me shtat.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme