Arbëri

Rezolutat nuk ia marrin anën Thaçit në dialog

Foto: Ilustrim
 

Izolimi i Thaçit në procesin e dialogut me Serbinë nuk do të ndodhë. Kryeministri Haradinaj e ka pranuar se “fuqia kushtetuese” e presidentit nuk mund të merret me akte, siç janë Projektligji për kompetencat e delegacionit shtetëror apo draftrezoluta e propozuar nga PSD-ja, shkruan sot Koha Ditore .

Thirrjet e deritashme të Haradinajt dhe partive në pushtet për konsensus dhe gjithëpërfshirje janë arsyetuar me qëllimin që të ndalet mësymja e presidentit për ndryshim kufijsh.