Arbëri

KFOS-i me plan për platformë konsensuale për dialogun

 

Fondacioni Kosovar për Shoqëri të Hapur (KFOS) është ofruar me rolin e katalizatorit për t’i ndihmuar subjektet politike që të ndërtojnë një konsensus rreth çështjes së fazës përfundimtare të dialogut që Kosova e zhvillon me Serbinë.

Fondacioni ka përzgjedhur shkrimtarin dhe publicistin Veton Surroi për t’i dhënë shtytje kësaj mësymjeje, shkruan sot “Koha Ditore”.