Arbëri

Tahiri thotë se gjyqësori në veri nuk ka ndërprerë punën

Tahiri thotë se gjyqësori në veri nuk ka ndërprerë punën

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka thënë se gjykata në veri është duke funksionuar dhe se nuk ka pas pezullim të punës, pas vendimit për taksën 100 për qind ndaj mallrave të importuara serbe.

“Nuk kam qenë në vizitë, kemi marrë shkresa nga kryetari i Gjykatës i cili ka konfirmuar se puna vazhdon përveç periudhës dyorëshe derisa ka protesta. Nuk kemi as dorëheqje, nga gjyqësori e as prokuroria”, ka thënë Tahiri gjatë raportimit të tij para Komisionit për Legjislacion.