Arbëri

Gjuriqi i reagon Hoxhajt: Zbuloi qëllimet e vërteta të kriminelëve në Prishtinë për Shqipërinë e Madhe

Gjuriqi i reagon Hoxhajt: Zbuloi qëllimet e vërteta të kriminelëve në Prishtinë për Shqipërinë e Madhe
Foto: Koha / ilustrim

Enver Hoxhaj zbuloi qëllimet e vërteta të kriminelëve në Prishtinë për Shqipërinë e Madhe duke thënë se qëllimi i tyre është shkatërrimi i Serbisë dhe krijimi i një koalicioni armiqësor anti-serb në rajon.

Kështu u shpreh shefi i të ashtuquajturës zyrë për Kosovën në qeverinë serbe, Marko Gjuriq.