Kërcënon Vuçiqi: Formimi Ushtrisë së Kosovës na dërgon në katastrofë

Kërcënon Vuçiqi: Formimi Ushtrisë së Kosovës na dërgon në katastrofë

30 November 2018 15:13

Janë disa gjëra të cilat thjesht nuk mund t’i lejojmë lidhur me Kosovën, ka thënë sot kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq, transmeton Koha.net.

Kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka thënë se për të është lajmi kryesor që “dikush dëshiron ta rrëmbejë Mitrovicë veriore dhe me këtë rast bëhen se nuk kuptojnë për çfarë bëhet”, por është edhe deklarata e Kadri Veselit se Ushtria e Kosovës do të formohet deri në gjysmën e dhjetorit.

"Kjo ngadalë, por sigurisht na dërgon në katastrofë”, ka thënë Vuçiq, përcjell “blic” i Beogradit:

"I lusim njerëzit në Evropë dhe në botë të kuptojnë, edhe pse di se i kanë problemet e veta, çfarë problemesh do të krijohen nëse dikush nuk merret me këtë. Këtë e them pa fije humori dhe i brengosur”, por jo i frikësuar”, ka thënë Vuçiqi.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme