Arbëri

Rakiq Bahtirit: Merru me komunën tënde

Rakiq Bahtirit: Merru me komunën tënde

Kam marrë informacion se në Mitrovicën e jugut planifikohet bashkimi me veriun e Mitrovicës, ka thënë kryetari në dorëheqje i Mitrovicës veriore dhe njëkohësisht i Listës serbe Goran Rakiq duke reaguar rreth mbledhjes së sotme të Kuvendit të Komunat të Mitrovicës jugore, raporton KTV .

“Ata nuk kanë të drejtë ta bëjnë këtë dhe këtë gjë e dinë edhe vetë. Këto nuk janë deklarata të reja, janë të moçme. Nuk është hera e parë që është thënë diçka të tillë”, ka thënë Rakiq duke shtuar se “ata duan të na përçajnë, ndërsa problem i yni është që ne mund të mbesim pa ujë e pa bukë”.