Arbëri

Kurti: Kosova dhe Shqipëria duhet të fokusohen në ekonomi dhe në mbrojtje

Kurti: Kosova dhe Shqipëria duhet të fokusohen në ekonomi dhe në mbrojtje
 

Kosova dhe Shqipëria duhet të fokusohen në ekonomi dhe në mbrojtje të përbashkët, pasi këto të dyja do t’i bënin shqiptarët që të ndihen më të sigurt dhe të kenë më të parashikueshme të ardhmen e tyre, sa u përket mirëqenies së brendshme dhe një lloj rahatie rajonale në Ballkanin Perëndimor, shkruan sot Koha Ditore.

Kjo ka qenë porosia e kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, duke aluduar në zhvillimet e fundit pas marrëveshjeve të nënshkruar mes dy vendeve, por njëkohësisht edhe me ngjarjet e fundit në veri, si pasojë e vendosjes së taksës prej 100 për qind për produktet me origjinë nga Serbia dhe Bosnjë-Hercegovina.