Arbëri

Meta dekoron ambasadorin amerikan Arvizu “Për Merita të Veçanta Civile”

Meta dekoron ambasadorin amerikan Arvizu “Për Merita të Veçanta Civile”
 

Në një ceremoni solemne, Presidenti i Republikës Ilir Meta vlerësoi sot Alexander A. Arvizu me titullin “Për Merita të Veçanta Civile”.

Kreu i Shtetit shqiptar i akordoi ish-Ambasadorit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Titullin e lartë me motivacionin: “Në vlerësim të veprimtarisë diplomatike dhe kontributit të tij të çmuar në përparimin e gjithanshëm të marrëdhënieve dypalëshe gjatë mandatit të tij si Ambasador i Shteteve të Bashkuara të Amerikës por edhe në vijim si dhe për mbështetjen e pakursyer të procesit të integrimit euro-atlantik të vendit”.