Arbëri

Protestojnë serbët në veri, thonë s’ka kthim pas

Protestojnë serbët në veri, thonë s’ka kthim pas
 

Serbët në pjesën veriore të Mitrovicës kanë nisur protestën, siç kanë thënë, “për shkak të veprimeve të turpshme të Prishtinës dhe arrestimit të serbëve në veri”, raporton agjencia serbe e lajmeve, B92, transmeton Koha.net.

Sipas raportimeve, në protestë po merr pjesë një numër i madh qytetarësh nga pjesa veriore e Mitrovicës, të cilëve u është drejtuar, siç e kanë quajtur mediat serbe – ish-kryetari i kësaj komune, Goran Rakiq.