Mbledhja e pestë e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë përmes fotografive Foto: Alban Bujari

Mbledhja e pestë e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë përmes fotografive

26 November 2018 17:15

Është mbajtur sot në Pejë mbledhja e pestë e përbashkët e Qeverisë së Kosovës me atë të Shqipërisë.

Shumë marrëveshje u nënshkruan, u dhanë deklarata pompoze, u bënë zotime si dhe u dëshmua diskriminimi gjinor në Qeverinë e Kosovës. Pati edhe protestë afër hapësirës ku mbahej mbledhja.

Mbledhjen e përbashkët të të dy qeverive, që u përcoll edhe me fotografinë e shqiponjave nga të gjithë ministrat, mund ta shihni më afër përmes fotografive të fotografit të Kohës Ditore, Alban Bujari.

  • Foto: Alban Bujari / Koha

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme