Arbëri

Kurti thotë se marrëdhëniet vëllazërore me Shqipërinë nuk po funksionojnë në asnjë nga marrëveshjet e arritura

Kurti thotë se marrëdhëniet vëllazërore me Shqipërinë nuk po funksionojnë në asnjë nga marrëveshjet e arritura
Foto: Koha
 

Lëvizja Vetëvendosje ka kritikuar moszbatimin e marrëveshjeve dhe memorandumeve të nënshkruara deri më tash mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti në një konferencë për media, ka thënë se Kosova e Shqipëria kanë nënshkruar dhjetëra marrëveshje, memorandume e dakordime në takimet e tyre të përbashkëta por, problemi, sipas tij, është që në asnjë faqe zyrtare as të Kosovës e as të Shqipërisë këto marrëveshje nuk janë publikuar të plota.