Arbëri

Nitaj ministrit Ahmetaj: Të paska ngelur sahati në kohën e “vëllezërve kinezë e miqve kosovarë”

Nitaj ministrit Ahmetaj: Të paska ngelur sahati në kohën e “vëllezërve kinezë e miqve kosovarë”
Foto: Ilustrim
 

Qeveria e Shqipërisë është deklaruar kundër biznesit vendës dhe Qeverisë së Kosovës lidhur me vendosjen e taksës në masën 100% ndaj mallrave serbe e atyre boshnjake. Vendimi i Qeverisë së Kosovës për rritjen e taksave ndaj mallrave serbe në 100% është vlerësuar si jo e shëndetshme për ekonominë e dy vendeve, nga ana e ministrit të Financave dhe Ekonomisë së Shqipërisë, Arben Ahmetaj.

Për këtë ka reaguar deputeti i AAK-së në Kuvendin e Kosovës, Muharrem Nitaj, i cili në një shkrim në Facebook ka thënë se duhet një taksë edhe për Ministrin shqiptar Ahmetaj.