Arbëri

"Kosova është shteti më pro amerikan në botë"

 

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, me rastin e Ditës së Falënderimeve, bëri pritje për nder të miqve amerikanë, që shërbejnë në Kosovë.

“Kjo ditë e shënuar është rasti më ideal për të qenë bashkë dhe për të shprehur falënderimin për gjithçka që amerikanët kanë bërë për ne. Shtëpia jonë përherë do të jetë shtëpi e miqve tanë. Zoti e bekoftë Amerikën, Kosovën dhe të dy popujt!”, tha Haradinaj.