Arbëri

KEK -u me sqarime rreth reduktimeve energjetike

KEK -u me sqarime rreth reduktimeve energjetike
 

Përmes një kumtese për medie, Korporata Energjetike e Kosovës është përpjekur të sqarojë pse në Kosovë qytetarët po ballafaqohen me reduktime të mëdha të energjisë elektrike, transmeton Koha.net.

Në kumtesë theksohet se aktualisht në prodhim janë “Njësia B2” e TC “Kosova B” dhe “Njësia A3” të TC “Kosova A”.