Arbëri

Surroi: Ardhmëria nuk është me kapësit e shtetit

 

Shkrimtari e publicisti Veton Surroi, përmes një postimi në Facebook ka renditur një listë vjedhjesh “Aty ku ndërhyn shteti i kapur i Kosovës” dhe suksese në fushat ku ai nuk ndërhyn.

Ai shkruan: