Arbëri

BERZH-it i kërkohet financimi i Qarkores së Prishtinës

BERZH-it i kërkohet financimi i Qarkores së Prishtinës
Foto: MF
 

Ministri i Financave, Bedri Hamza i ka dorëzuar zëvendës-presidentit të parë të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), Jurgen Rigterink kërkesën për financim të Projektit për ndërtimin e Qarkores së Prishtinës, për të cilin pritet që marrëveshja financiare të përmbyllet vitin e ardhshëm.

Ky projekt do të kushtojë rreth 65 milionë euro.