Lekaj kërkon punë cilësore në rregullimin e tunelit në hyrje të Mitrovicës Foto: MI

Lekaj kërkon punë cilësore në rregullimin e tunelit në hyrje të Mitrovicës

13 nëntor 2018 18:28

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, të martën realizoi vizitë inspektuese në punimet që janë duke u zhvilluar në sanimin e tunelit në Rrugën Nacionale N2, segmenti Mitrovicë – Çabër.

Ky projekt ka kosto afër 380 mijë euro dhe parashihet të përfundohet brenda 60 ditësh, por që synohet të përfundohet edhe më shpejtë, ndërsa tuneli ka gjatësi 250 metra.

I pari i MI-së ka kërkuar cilësi në punë nga kompania ndërtuese, në mënyrë që ky projekt të punohet me standarde të larta sigurie, e me tërë infrastrukturën e nevojshme. Lekaj tha se ky segment rrugor, sidomos tuneli, ka rëndësi të madhe për qytetin e Mitrovicës dhe për të gjithë ata që e frekuentojnë këtë rrugë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme