Arbëri

VV kërkon bllokimin e kontratës së Telekomit me “Z-Mobile”

VV kërkon bllokimin e kontratës së Telekomit me “Z-Mobile”
 

Lëvizja Vetëvendosje ka shprehur shqetësim për gjendjen në Postën dhe Telekomin e Kosovës. Përfaqësues të kësaj lëvizje në një konferencë para objektit të PTK-së kanë thënë se dje janë bërë 4 muaj që kur në Kuvend u miratua rezoluta për Telekomin kurse Qeveria nuk ka ndërmarrë asnjë hap për zbatimin e 12 pikave të saj.

Në këtë konferencë, Vetëvendosje kërkoi bllokimin e plotë të kontratës me “Z-Mobile” dhe bëri thirrje që të hetohen “kontratat kriminale që po gërryejnë Telekomin”.