Arbëri

Vuçiqi thotë se ka informata befasuese për rastin “Panda” në Pejë

 

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se ka informata rreth vrasjes së gjashtë serbëve të rinj në Pejë në vitin 1998, për çka ende askush nuk është përgjigjur.

Dy burra të maskuar para 20 vjetësh më 14 dhjetor 1998 hynë në lokalin “Panda” në Pejë dhe vranë gjashtë nxënës të shkollës së mesme, transmeton KTV.