Arbëri

SHBA-ja e Gjermania dënojnë frikësimin e pjesëtarëve të pakicave të FSK-së

SHBA-ja e Gjermania dënojnë frikësimin e pjesëtarëve të pakicave të FSK-së
Foto: Koha / ilustrim

E ngarkuara me punë në Ambasadën amerikane në Kosovë, Colleen Hyland, dënoi të mërkurën kërcënimet ndaj pjesëtarëve të Forcës së Sigurisë nga radhët e pakicës serbe dhe pakicave tjera.

Në një postim në rrjetin social Twitter, ajo shkroi se “kërcënimet dhe frikësimet e vazhdueshme të serbëve të Kosovës dhe pakicave të tjera në Forcën e Sigurisë së Kosovës dëmtojnë të gjithë. Forca e Sigurisë është një model për vendin dhe përpjekja e saj për të qenë gjithëpërfshirëse duhet të përgëzohet e jo të dëmtohet”, raporton VOA.