Arbëri

Shala: Sezoni dimëror kthen “gjuetinë e KEDS-it” ndaj qytetarëve

 

Qytetarët e Kosovës vazhdojnë të ankohen për çmimet e larta të rrymës elektrike, nga faturat që u kanë ardhur muajve të fundit.

Ata për emisionin “Ekonomia me Erëzën”, kanë treguar se faturat e rrymës elektrike janë bërë të papërballueshme dhe se ankesat në sportelet e KEDS-it dhe te Zyra e Rregullatorit te Energjisë së Kosovës (ZRRE), janë të kota.