Arbëri

Të hënën mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, në rend dite edhe kërkesa e deputetëve për angazhimet e Thaçit rreth dialogut

Të hënën mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, në rend dite edhe kërkesa e deputetëve për angazhimet e Thaçit rreth dialogut
Foto: Ilustrim/Koha

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit me kryetarët e grupeve parlamentare do të mbahet të hënën, më 29 tetor në orën 11:00.

Siç bëhet e ditur përmes një komunikate për media nga Kuvendi, në rend dite do të jetë miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme të Kryesisë së Kuvendit, e pas kësaj, kërkesa e 42 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme për debat parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e “shkëmbimit të territoreve” apo “korrigjimit të kufijëve” në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.