Arbëri

Gjermania, dush të ftohtë Serbisë: S’ka BE pa e njohur Kosovën

Foto: Koha
 

Parlamentari gjerman, Peter Beyer, mendon se Kosova është “faktikisht e pavarur dhe Serbia duhet ta njohë de jure shtetin sovran të Republikës së Kosovës”.

Në të kundërtën, ka vazhduar Beyer, Serbia nuk do të hyjë në Bashkimin Evropian, dhe ky, mes tjerash, është mesazhi që ka përcjellë ai në Beograd.