Arbëri

Haradinaj: Ideja e ndarjes është financuar nga Serbia

Haradinaj: Ideja e ndarjes është financuar nga Serbia
 

Ideja e ndryshimit të kufijve në mes Kosovës dhe Serbisë është financuar me shuma të mëdha parash, ka thënë kryeministri Ramush Haradinaj, gjatë një debati të organizuar me studentë në Tiranë.

Duke folur për prapaskenat e kësaj ideje, Haradinaj ka bërë me gisht në drejtim të shtetit të Serbisë, si sponsorizuese e kësaj agjende, e që fatkeqësisht, sipas tij, ka depërtuar dhe ka gjetur mbështetje edhe në Kosovë, shkruan Koha Ditore.