iMediahaus

iMediahaus

Prejardhja, rrugëtimi, prej kur jeni në Perëndim

iMediahaus është biznesi që lidhi dy pronarët shqiptarë në Zvicër; njërin nga Lipjani e tjetrin nga Shkupi.

Dëshironi edhe Ju të jeni prezentë në ALBBIZ, që PROFILI JUAJ TË SHFAQET NË TË KATËR ANËT E BOTËS KU EKZISTOJNË SHQIPTARËT? Thjeshtë, shtyp butonin dhe plotëso formularin online

Formulari